Silver City Food Co-op — Board Meeting Agenda Wednesday November 14, 2018— 5:30 p.m. to 7:50 p.m. — NEW LOCATION: 907 Pope St, Meeting Room

Executive Session (pre-meeting) Board self-evaluation (4:45-5:30pm)

A. Welcome (5:30-5:35pm, 5 minutes)

- 1. Approve agenda
- 2. Board announcements
- B. Board Member in Training Appointee (5:35-5:40pm, 5 minutes)
 1. Approve board member in training Bart Roselli

C. Member-board discussion (5:40-7:00pm, 80 minutes)

- 1. Member Survey initial results Q and A
- 2. Pope Street Project summary Q and A
- 3. B4 report and narrative Q and A

D. Board Decisions or Business (7:00-7:20pm, 20 minutes)

- 1. Approve October board meeting minutes
- 2. First read of board budget and discussion
- 3. Questions on BME, ROD, or MC notes (FN no meeting yet)

E. Monitoring Report Discussion (7:20 – 7:45pm, 25 minutes)

- 1. Acknowledge B6 (Communication and Counsel to the Board) Monitoring Report
- 2. Acknowledge B4 reports and request any deeper monitoring on subpolicies
- 3. Review B10 and B3 forms to be submitted in December, to help us adhere to governing by policy more closely, looking at them ahead of time, as was decided in the retreat.
- 4. Continue any of the monitoring report discussion in executive session as needed.

F. Board Meeting Task List and Closure (7:45 – 7:50pm, 5 minutes)

1. Review task list, tabled items, if any, and away dates.

Executive Session on personnel matter.